Blog

Er wordt mij vaak gevraagd welk van de vele Griekse eilanden nou toch het leukste/mooiste is. Daar moet ik het antwoord helaas schuldig op blijven, want ieder eiland is uniek, ze zijn onderling gewoon niet te vergelijken. Ik zal in deze blog met regelmaat een Griekse bestemming in het zonnetje zetten. Om scheve gezichten te voorkomen, doe ik dat in alfabetische volgorde en ook andere onderwerpen komen aan bod.

Tinos, een veilige en heilige haven

Haal Griekenland in huis

haal_griekenland_in_huis_qmip0u

Haal Griekenland in huis

Nou, daar zitten we dan; alleen reizen wanneer het noodzakelijk is…
Nu wij voorlopig niet die kant op kunnen, is het misschien een idee om Griekenland in huis te halen. Hieronder volgen een aantal suggesties.

Griekse agenda 2021

het-boekje_agenda_2021

Wat dacht u van de vrolijke en overzichtelijke Griekse agenda 2021?
Deze agenda (liggend A5-formaat) met 1 week per bladzijde bevat naast jaarkalenders van 2021 en 2022, en 13 bladzijden voor notities, maar liefst 40 bijzondere foto's van Griekse vakantiebestemmingen.vHeerlijk om bij weg te dromen en ideaal om uw vakantie naar Griekenland te plannen.
Zodra het weer kan, gaan we toch weer met zijn allen die kant op, of niet?

Griekse verjaardagskalender

het-boekje_griekse_verjaardagskalender

Met deze verjaardagskalender kunt u iedere maand opnieuw van typisch Griekse taferelen genieten. Wellicht een praktische opleuking van bijvoorbeeld uw WC?

Griekse kookboekje

het-boekje_zoes_recepten_kookboek

Dit handzame liggend A5-formaat kookboekje "Zoe's recepten" bevat 30 heerlijke, typisch Griekse recepten die generaties lang van moeder op dochter zijn overgeleverd en in de loop der tijd zijn aangepast aan de technieken van de moderne tijd. Van eeuwenoude, vertrouwde gerechten en gebak tot nieuwe, spannende drankjes. De recepten zijn eenvoudig te bereiden met in Nederland verkrijgbare ingrediënten.
Kook, eet, drink en geniet zoals de Grieken dat doen!

Typisch Grieks en andere anekdotes, herziene uitgave

herziene_uitgave_typisch_grieks_en_andere_anekdotes

hèt 'Typisch Grieks en andere anekdotes' boekje is herzien en aangevuld met nieuwe verhalen.
Dit leuke boekje boekje bevat een reeks anekdotes met herkenbare situaties, bizarre omstandigheden en interessante wetenswaardigheden. De waargebeurde verhalen spelen zich met name af in Griekenland. Voor doorgewinterde Griekenlandgangers waarschijnlijk een feest van herkenning en voor alle anderen hopelijk een leuke kennismaking met dit heerlijke land. Heerlijk om te lezen vóór tijdens of na een vakantie! Ook verkrijgbaar als e-book!

Haal Griekenland in huis en steun een goed doel!

dierenhulp_in_griekenland

Met de aanschaf van één (of meerdere) van bovengenoemde artikelen, slaat u twee vliegen in één klap. U doet uzelf en/of een ander een plezier met een stukje Griekenland en steunt daarmee tegelijkertijd Griekse dieren, die uw hulp hard nodig hebben.
De opbrengst van de verkoop van de Griekse agenda, de Griekse verjaardagskalender, het Zoe's receptenboekje en Typisch Grieks en andere anekdotes gaat naar verschillende dierenhulporganisaties in Griekenland. O.a. naar: Adopt a Cat op Kythira, Donkey Center Lesvos, Samos Animal Protection en Zakynthian Animal Welfare Fund op Zakynthos.

Griekse reisgidsen

het-boekje_reisgidsen

Kunt u niet wachten om naar Griekenland te gaan? Heeft u al plannen? Weet u al waar de eerstvolgende reis naar toe gaat? Kies dan een reisgids!
Een reisgids voor de komende vakantiebestemming komt altijd van pas.hèt-boekje.nl biedt de meest gedetailleerde reisgidsen over verschillende bestemmingen in Griekenland. Onder andere over de Griekse eilanden Andros, Chios, Karpathos, Kythira, Lesbos, Naxos, Samos, Santorini, Skyros en Tinos, en de hoofdstad Athene. Deze mooi geïllustreerde gidsen schenken uitgebreid aandacht aan geschiedenis en vele bezienswaardigheden, maar staan ook stil bij onderwerpen die meestal weinig of geen aandacht krijgen.

Links

hèt-boekje Reisgidsen anders verteld!
Griekse agenda 2021
Griekse verjaardagskalender
Grieks kookboekje "Zoe's recepten"
Typisch Grieks en andere anekdotes
Hulporganisatie voor katten op Kythira
Ezelopvang op Lesbos
Dierenopvang op Samos
Dierenhulporganisatie op Zakynthos

Vorige post
9 / 15
Volgende post

Zoeken in alle postings

  • undraw_web_search_eetr

Andere posts

Oudere posts

Dit artikel delen:

Disclaimer  | Privacy beleid | Algemene voorwaarden

Copyright © 2005 - 2022 | www.het-boekje.nl | Alle rechten voorbehouden.