Blog

Er wordt mij vaak gevraagd welk van de vele Griekse eilanden nou toch het leukste/mooiste is. Daar moet ik het antwoord helaas schuldig op blijven, want ieder eiland is uniek, ze zijn onderling gewoon niet te vergelijken. Ik zal in deze blog met regelmaat een Griekse bestemming in het zonnetje zetten. Om scheve gezichten te voorkomen, doe ik dat in alfabetische volgorde en ook andere onderwerpen komen aan bod.

Tinos, een veilige en heilige haven

Fijne feestdagen en een goed 2024!!!

kerstkaart_2024

FIJNE FEESTDAGEN EN AANBIEDING

Wij wensen u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar!

NIEUWJAARSAANBIEDING

Momenteel zijn wij druk bezig met de herziening van de reisgidsen voor komend seizoen. Veel is er niet veranderd, het gaat vooral om een aantal nieuwe foto’s en het aanpassen van de lay-out aan het gewijzigde formaat van de online drukkerij.

Vanaf 1 januari 2024 bieden wij 50% korting op de reisgidsen van het vorige seizoen.
Dat betekent voor de meeste gidsen en de Griekenland Agenda 2024 een prijs van €15,90 i.p.v. €26,75. Athene, tijdloos tijdrijk komt op €18,25 i.p.v. €29,53 (incl. BTW en verzendkosten binnen Nederland).

Let op!

De aanbieding geldt alléén voor de reisgidsen voor de Griekse bestemmingen: Andros, Athene (ook het kinderboek), Chios, Karpathos, Kythira, Lesbos, Naxos, Samos, Santorini, Skyros, Tinos en de Griekenland Agenda 2024.

En alléén wanneer u via het contactformulier op onze site www.het-boekje.nl of rechtstreeks per e-mail bestelt en dus niet via het winkelwagentje bij de online drukkerij. Vermeld daarbij: AANBIEDING JANUARI.

Bovendien geldt: vanaf 1 januari 2024 en zolang de voorraad strekt!

Wanneer u vóór 15.00 uur via ons contactformulier of per e-mail bestelt, met vermelding van de betreffende reisgids(en) en het verzendadres, dan kunnen wij de boekjes dezelfde dag nog op de bus doen en heeft u de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen in huis (binnen Nederland, naar België duurt het iets langer).

1 / 22
Volgende post

Zoeken in alle postings

  • undraw_web_search_eetr

Andere posts

Oudere posts

Dit artikel delen:

Disclaimer  | Privacy beleid | Algemene voorwaarden

Copyright © 2005 - 2024 | www.het-boekje.nl | Alle rechten voorbehouden.